Oh My God – MEIRA

Opdrachtgever
Meira en Yentl Vlachos Productions

Locatie
Tilburg, Nederland

Datum
November 2018 t/m Mei 2019

Beschrijving
Dat de 25-jarige MEIRA veelzijdig is mag blijken uit haar track record als sessiemuzikante. Ze speelde lange tijd toetsen bij ESF-winnaar Duncan Laurence en heeft vorig jaar cabaretière Claudia de Breij een aantal shows begeleid op drums.
‘Oh My God’ danst traag over de vloer, met vochtige ogen, terneergeslagen maar niet geknakt. Het lied verhaalt over een (ge)liefde die niet bleef, over de vraag waar het mis ging, over het verlangen naar vroegere, betere tijden: ‘You’re the enemy/You’re the end of me/All I wanted was you.’ Een muzikale referentie naar Lana del Rey is zo gemaakt, maar MEIRA rekent ook Courtney Love en Madonna tot haar heldinnen. In de videoclip zien we MEIRA als voorvrouw van een band op een Amerikaans ogend schoolfeest, een heuse prom, visueel geïnspireerd door Hollywood klassieker ‘Back to the Future’. Dat het hier gaat over een relatie tussen twee vrouwen, of dat er zoenende mannen in beeld zijn, is voor MEIRA geen bewust statement. Ze is geen type voor de barricades, eerder iemand die vindt dat relaties tussen mensen van hetzelfde geslacht niet ongewoner zijn dan heteroseksuele relaties.
Bron: Zijaanzij.nl

Voor Meira produceerde Viro Productions samen met Yentl Vlachos deze videoclip. Een grote productie met heel veel figuranten..

Credits
Music MEIRA
Video Concept – Yentl Vlachos & MEIRA
Director – Yentl Vlachos
Producer – MEIRA

D.O.P. & Camera – Rowan Hameleers & Luc Senden
First assistent – Bo Appel
Gaffer – Martijn Schoeber
Production Manager – Yentl Vlachos
Art-director – Minou Meijers
Head of Make-up and hair – Minou Meijers
Styling – Jessica de Troije

Post Production
Edit – Viro Productions

Wil je ook jouw verhaal of idee tot leven brengen?