Bruiloft

Jouw bruiloft, een dag om nooit te vergeten, daarom ook een dag om goed vast te leggen. Er gaat namelijk veel langs je door, waar je helemaal geen weet van hebt. Bij Viro Productions maken we een mooie samenvatting van jullie dag. De video wordt naar smaak en voorkeur gemaakt. Niks is te gek!

Wanneer je een vraag hebt, aarzel dan niet en neem contact op.
Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Bekijk onderaan de pagina een aantal video’s die we hebben mogen maken.

Om je een indicatie te geven van wat een bruiloftsvideo bij ons kost hebben we onderstaande pakketten samengesteld.

OPTIES

Same day edit
video van +/- 4 minuten

€275,-

Droneshots
(indien toegestaan)

€175,-

Ruw beeldmateriaal
met kleurcorrectie

€175,-

Extra uren
per uur

€85,-

Prijzen zijn incl. 21% BTW

Je denkt alles geregeld te hebben… maar dan de dag voor onze ‘grote dag’ ineens dat telefoontje van je videograaf, sorry maar ik kan morgen niet komen. Hoe bedoel je niet komen? Ja bij deze zeg ik de opdracht af!

Totaal overdonderd… maar binnen no time had ik Rowan van Viro Productions aan de telefoon, nog nooit gezien of gesproken maar na wat dingen met elkaar gedeeld te hebben voelde het direct goed!

Hoe fijn dat iemand op zo’n korte termijn kan, wij wonend in het midden van het land & Rowan in het zuiden. ‘s Avonds kreeg ik een geruststellende appje van hem; ‘Ik ben net in een hotel in de buurt aangekomen, dus ben er morgen op tijd.’
Inmiddels zijn wij bijna 7 maanden getrouwd en dwalen we doormiddel van de geweldige video weer even af naar onze ‘grote dag’ 7 september 2018! Zo fijn dat jij last-minute onze videograaf kon zijn, vanaf minuut 1 voelde het vertrouwd. Je voelde aan als daggast, je legt de dag spontaan vast zonder dat je daar zelf enig idee van hebt. Onze gasten zijn vol lof over je! Je bent duidelijk in het maken van afspraken en zet vooral onze wens voorop. Je past je makkelijk aan met de fotograaf, wat voor een goede werksfeer zorgt.

Rowan, bedankt voor de fantastische video, mede door jouw vakmanschap dwalen wij vaak af naar onze ‘grote dag’!

Linda en Marcel

Rowan heeft ons huwelijk vastgelegd. En wat een eindresultaat.. absoluut prachtig, geweldig, super en alles wat dit samenvat tegelijkertijd. We hebben het filmpje al zo vaak terug gekeken, en alleen maar complimenten erover gehad. Daarbij is Rowan super fijn in omgang en weet hij precies wat hij doet. Een absolute aanrader!

Tamara en Tim Meisen

Bruiloftsvideo’s die wij gemaakt hebben

Wil je ook jouw verhaal of idee tot leven brengen?